כל הצלצולים של גיא יעקובי להורדה בחינם במקום אחד: 4 צלצולים לאייפון ולאנדרואיד, ביניהם מלך העולם - רמיקס, זה האור - רמיקס, זה האור, מלך העולם. אפשר להאזין לכל צלצול לפני ההורדה.

על גיא יעקובי

גיא יעקובי (נולד ב-1988) הוא זמר ויוצר בסגנון ים-תיכוני ופופ. מלך העולם יצא ב-2010 כסינגל הרביעי לקראת אלבום הבכורה ״זה האור״, שיצא ב-2011 עם 13 רצועות.

שני השירים הגיעו גם בגרסאות רמיקס, וההבדל שימושי לצלצול. המקור של זה האור רגוע יותר, בעוד שמלך העולם ברמיקס, בעיבוד של דביר הלוי, וזה האור ברמיקס חזקים יותר וקל לשמוע אותם מתוך התיק.

רשימת הצלצולים

גיא יעקובי

מלך העולם - רמיקס

גיא יעקובי
951 הורדות
גיא יעקובי

זה האור

גיא יעקובי
905 הורדות
גיא יעקובי

מלך העולם

גיא יעקובי
770 הורדות
גיא יעקובי

זה האור - רמיקס

גיא יעקובי
926 הורדות

שאלות נפוצות

אילו צלצולים של גיא יעקובי הכי פופולריים?

הצלצולים של גיא יעקובי שהורדו הכי הרבה ברינג מי הם מלך העולם - רמיקס, זה האור - רמיקס וזה האור.

מה הצלצול החדש ביותר של גיא יעקובי באתר?

הצלצול האחרון של גיא יעקובי שעלה לרינג מי הוא מלך העולם - רמיקס. כל 4 הצלצולים מופיעים ברשימה למעלה, מהחדש לישן.

איך מורידים צלצול של גיא יעקובי לאייפון?

נכנסים לעמוד הצלצול ולוחצים "הורדה לאייפון (M4R)". באייפון עם iOS 26 ומעלה מגדירים אותו ישירות מהטלפון, בלי מחשב: פותחים את הקובץ בהורדות של Safari, לוחצים שיתוף ובוחרים "שימוש כצלצול". כל השלבים עם צילומי מסך נמצאים במדריך ההורדה.

האם הצלצולים של גיא יעקובי בחינם?

כן. כל 4 הצלצולים של גיא יעקובי להורדה בחינם ובלי הרשמה, כקובץ MP3 לאנדרואיד וכקובץ M4R לאייפון. כל צלצול הוא קטע מהפזמון, עד 30 שניות, ואפשר להאזין לו לפני ההורדה.

אמנים נוספים בסגנון

0:00 0:00
הורדה